Cinema Varietes

Programmatie

Patser

NP Patser

De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ?t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect. .
Woensdag 24/01: 19:30
Vanaf 12 jaarOnline TicketDigitaal
Jumanji: Welcome to the jungle

NP Jumanji: Welcome to the jungle

Vier tieners zijn op avontuur in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba's en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels in de jungle. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze dingen op een andere manier moeten bekijken om het spel te verslaan. Om te overleven transformeren ze zichzelf in karakters uit het spel.
Zaterdag 20/01: 16:00
Zondag 21/01: 20:00
Woensdag 24/01: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
The Commuter

The Commuter

Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers!
Vrijdag 19/01: 19:30
Zaterdag 20/01: 19:30
Zondag 21/01: 20:00
Maandag 22/01: 19:30
Woensdag 24/01: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
The Greatest Showman

The Greatest Showman

'The Greatest Showman' werpt een blik op het leven van P.T Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. & Barnum & Baily Circus oprichten.
Vrijdag 19/01: 21:15
Zaterdag 20/01: 21:15
Maandag 22/01: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Ferdinand
vlaamse versie

Ferdinand

Ferdinand is een kleine stier die er de voorkeur aan geeft om rustig onder een kurkboom te liggen en de geur van de bloemen op te snuiven in plaats van rond te springen en te spelen met andere stieren. Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand te onrechte uitgekozen.
Zaterdag 20/01: 14:00
Zondag 21/01: 14:00
Woensdag 24/01: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

DDT is "back in business" en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg "FC De Kampioenen" blijven noemen. Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt. Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?
Vrijdag 19/01: 19:30
Zaterdag 20/01: 16:00 19:30
Zondag 21/01: 16:00 18:00
Woensdag 24/01: 16:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
K3 love cruise

K3 love cruise

In de film gaan Hanne, Marthe en Klaasje mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven, maar tijdens die boottocht loopt er heel wat mis... En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengt K3 de reis tot een goed einde?
Zaterdag 20/01: 14:00
Zondag 21/01: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Star Wars VIII : The Last Jedi

Star Wars VIII : The Last Jedi

In Lucasfilms Star Wars: The Last Jedi, gaat de Skywalker-saga verder als de helden van The Force Awakens zich bij galactische legendes voegen in een episch avontuur dat oeroude geheimen van de Force en schokkende onthullingen uit het verleden ontrafelt.
Vrijdag 19/01: 21:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Façades
in aanwezigheid van de regisseur Kaat Beels

Façades

Alex staat onverwacht op een kantelpunt in haar leven wanneer haar dementerende vader in de steek wordt gelaten door haar moeder. Ze trekt bij hem in om voor hem te zorgen, en stelt daardoor haar eigen leven in vraag. Wil ze bij haar ontrouwe man blijven of niet? Ze heeft zijn avontuurtjes jarenlang toegestaan, maar is ze wel écht gelukkig bij hem? Of moet ze, net als haar ouders, de façade laten vallen?
Donderdag 25/01: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Paddington 2
vlaamse versie

Paddington 2

In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy - ze wordt 100 - zoekt, valt Paddington op een uniek pop-upboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kopen. Maar als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren ...
Zondag 21/01: 16:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen vooraleer de moordenaar opnieuw toeslaat.
Zaterdag 20/01: 21:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Coco
vlaamse versie

Coco

Over de film: In de familie van Miguel is muziek verboden . Een echte straf voor de jonge jongen wiens ultieme droom is om een musicus te worden zoals zijn idool, Cruz Ernesto. Hij is vastbesloten om zijn talent te bewijzen. Door een samenloop van omstandigheden komt hij terecht in een donderende kleurrijke plaats: het land van de doden. Daar raakt hij bevriend met Hector, een leuke jongen maar niet te vertrouwen. Samen maken ze een buitengewone reis die hun het ware verhaal achter de familie van Miguel zal onthullen...
Zondag 21/01: 17:45
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
The Square

The Square

In een prestigieus museum voor hedendaagse kunst wordt het nieuwste werk van een beroemde Amerikaanse kunstenaar voorbereid, een installatie bedoeld om altruïsme te bevorderen. De curator, een gerespecteerd man, schakelt een PR-firma in om de nodige buzz te creëren rond de kunstinstallatie maar dit escaleert en brengt zowel de museumdirecteur als het museum in een existentiële crisis.
Donderdag 18/01: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal