Cinema Varietes

Programmatie

Le Fidèle  *** Ladies Night Light ***

AP Le Fidèle *** Ladies Night Light ***

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino "Gigi" Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte "Bibi" Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild geraakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?
Dinsdag 26/09: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Kingsman : The Golden Circle

NP Kingsman : The Golden Circle

In KINGSMAN: THE SECRET SERVICE werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy.
Woensdag 27/09: 14:00 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Alleen Eline

NP Alleen Eline

?Alleen Eline? vertelt het verhaal van Eline (Line Pillet), een jonge sociale fysiotherapeute die samen woont met haar charmante beste vriend (Joren Seldeslachts). In haar nieuwe job moet ze zich ontfermen over de zesjarige Joy (Morag Campell), die na een tragisch auto-ongeval in een revalidatiecentrum is beland. Al snel beseft Eline dat de sleutel tot herstel Joy?s vader Lars (Yannick de Coster) is; een jonge punctuele en mysterieuze zakenman die na het auto-ongeluk enkel gefocust is op zichzelf en zijn werk. In haar vastberadenheid om Joy te helpen gaat Eline de confrontatie aan met Lars en groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Het wordt een aanzet tot conflict, humor en romantiek.
Woensdag 27/09: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Cargo  ***kalliopee***
kalliopee leden 1 euro korting

Cargo ***kalliopee***

Kalliopee voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk ! Niet leden betalen ? 8 per voorstelling. Wil je graag lid worden ? Lees dan vlug onderstaande info ! Club Info Algemeen Ieder filmseizoen start midden september en eindigt rond de Paasperiode. Het lidgeld bedraagt 7 EUR voor het eerste gezinslid en 3 EUR vanaf het tweede lid van eenzelfde gezin. Deze lidkaart geeft korting op het inkomticket en ieder lid krijgt om de twee maanden een nieuwsbrief ( digitaal of via de post ) met de programmainformatie. De vertoningen vinden plaats om de veertien dagen , op donderdagavond om 20.00 uur, in cinema Variétés, gelegen in de Antwerpsestraat te Lier, op wandelafstand van de Grote Markt. In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.
Donderdag 12/10: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
My Cousin Rachel  *** Kalliopee***
Kalliopee leden 1 euro korting

My Cousin Rachel *** Kalliopee***

Kalliopee voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk ! Niet leden betalen EUR 8 per voorstelling. Wil je graag lid worden ? Lees dan vlug onderstaande info ! Club Info Algemeen Ieder filmseizoen start midden september en eindigt rond de Paasperiode. Het lidgeld bedraagt 7 EUR voor het eerste gezinslid en 3 EUR vanaf het tweede lid van eenzelfde gezin. Deze lidkaart geeft korting op het inkomticket en ieder lid krijgt om de twee maanden een nieuwsbrief ( digitaal of via de post ) met de programmainformatie. De vertoningen vinden plaats om de veertien dagen , op donderdagavond om 20.00 uur, in cinema Variétés, gelegen in de Antwerpsestraat te Lier, op wandelafstand van de Grote MarktEen jonge Engelsman genaamd Philip de Cornish erft het landgoed van zijn voogd. Al snel wordt Philip verliefd op zijn verleidelijke nichtje Rachel. Zijn gevoelens worden echter complex als er bewijs naar boven komt dat suggereert dat Rachel Philip's voogd heeft vermoord en ze alleen belangstelling in Philip heeft om de erfenis te stelen.
Donderdag 26/10: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
The EMOJIMovie: Express Yourself
vlaams gesproken

The EMOJIMovie: Express Yourself

Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking. Met uitzondering van Gene, een uitbundige emoji die zonder filter werd geboren en meerdere uitdrukkingen heeft. Gene is vastbesloten om "normaal" te worden net als de andere emojis. Hiervoor roept hij de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak. Samen beginnen ze aan een episch avontuur door de apps op de telefoon om de code te vinden om Gene te repareren.
Woensdag 27/09: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
L'Amant Double  *** Kalliopee***
kalliopee leden 1 euro korting

L'Amant Double *** Kalliopee***

Kalliopee voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk ! Niet leden betalen 8 euro .per voorstelling. Wil je graag lid worden ? Lees dan vlug onderstaande info ! Club Info Algemeen Ieder filmseizoen start midden september en eindigt rond de Paasperiode. Het lidgeld bedraagt 7 EUR voor het eerste gezinslid en 3 EUR vanaf het tweede lid van eenzelfde gezin. Deze lidkaart geeft korting op het inkomticket en ieder lid krijgt om de twee maanden een nieuwsbrief ( digitaal of via de post ) met de programmainformatie. De vertoningen vinden plaats om de veertien dagen , op donderdagavond om 20.00 uur, in cinema Variétés, gelegen in de Antwerpsestraat te Lier, op wandelafstand van de Grote Markt. Chloé, een jonge fragiele vrouw volgt een psychotherapie en wordt verliefd op haar psychiater, Paul. Enkele maanden later gaan ze samen wonen. Dan ontdekt ze dat haar minnaar een deel van zijn verleden voor haar verborgen heeft.
Donderdag 28/09: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal