Cinema Varietes

Programmatie

Urbanus: de Vuilnisheld

NP Urbanus: de Vuilnisheld

In 'Urbanus: de Vuilnisheld' sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): gedurende een jaar mag Igor gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd wanneer de kinderen in opstand komen tegen het plan van de volwassenen.
Woensdag 27/02: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Cold Pursuit

AP Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht. Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.
Vrijdag 22/02: 19:30
Zaterdag 23/02: 19:30
Zondag 24/02: 19:30
Woensdag 27/02: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
De Lego Movie 2
vlaamse versie

NP De Lego Movie 2

The Lego Movie 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.
Woensdag 20/02: 14:00
Zaterdag 23/02: 14:00 16:00
Zondag 24/02: 14:00 16:00
Woensdag 27/02: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Hoe Tem Je een Draak 3
vlaamse versie

Hoe Tem Je een Draak 3

In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken Hikkie en Tandloos eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.
Woensdag 20/02: 14:00
Zaterdag 23/02: 14:00
Zondag 24/02: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Green Book

Green Book

'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die zijn baan verliest wanneer zijn nachtclub moet sluiten. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar vormen geleidelijk aan een band met elkaar.
Woensdag 20/02: 19:30
Zaterdag 23/02: 19:30
Zondag 24/02: 19:30
Woensdag 27/02: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Liebe in den Gängen  *** KALLIOPEE***
Kalliopee leden 1 euro korting

Liebe in den Gängen *** KALLIOPEE***

De verlegen Christian vindt een job als rekkenvuller in een groothandel. Een nieuwe wereld gaat voor hem open: een eigenaardige, maar warme wereld. Christial maakt al snel deel uit van de familie onder de collega's, en valt bovendien als een blok voor Marion van de snoepafdeling. Ze flirten tijdens hun vluchtige pauzes aan de koffieautomaat, maar Marion is getrouwd. En wanneer ze op een dag ineens niet meer komt opdagen, dreigt Christian in een diep zwart gat te vallen.
Donderdag 28/02: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

Alita is a creation from an age of despair. Found by the mysterious Dr. Ido while trolling for cyborg parts, Alita becomes a lethal, dangerous being. She cannot remember who she is, or where she came from. But to Dr. Ido, the truth is all too clear. She is the one being who can break the cycle of death and destruction left behind from Tiphares. But to accomplish her true purpose, she must fight and kill. And that is where Alita's true significance comes to bear. She is an angel from heaven. She is an angel of death.
Woensdag 20/02: 19:30
Vrijdag 22/02: 19:30
Zaterdag 23/02: 16:00
Zondag 24/02: 16:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal