Cinema Varietes

Programmatie

Bad Moms 2

NP Bad Moms 2

In Bad Moms 2, moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.
Woensdag 29/11: 19:30
Donderdag 30/11: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Coco met als bijfilm : Olaf s Frozen adventure
vlaamse versie

AP Coco met als bijfilm : Olaf s Frozen adventure

De nieuwe kortfilm ?Olaf?s Frozen Avontuur? zal de opener zijn van de nieuwe creatie ?Coco?! Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas voor korte duur; plots vertrekken alle genodigden huiswaarts om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zussen zien hoe alle families Kerst vieren op hun unieke manier en dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Dus, besluit Olaf op avontuur te gaan en het hele koninkrijk af te speuren. Hij gaat op zoek naar de allerleukste tradities, zodat hij met zijn vrienden een onvergetelijke Kerst beleeft. Synopsis Coco: In de familie van Miguel is muziek verboden . Een echte straf voor de jonge jongen wiens ultieme droom is om een musicus te worden zoals zijn idool, Cruz Ernesto. Hij is vastbesloten om zijn talent te bewijzen. Door een samenloop van omstandigheden komt hij terecht in een donderende kleurrijke plaats: het land van de doden. Daar raakt hij bevriend met Hector, een leuke jongen maar niet te vertrouwen. Samen maken ze een buitengewone reis die hun het ware verhaal achter de familie van Miguel zal onthullen..
Zaterdag 25/11: 14:00
Zondag 26/11: 14:00
Woensdag 29/11: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
The Square  ** Kalliopee**
Kalliopee leden 1 euro korting

NP The Square ** Kalliopee**

In een prestigieus museum voor hedendaagse kunst wordt het nieuwste werk van een beroemde Amerikaanse kunstenaar voorbereid, een installatie bedoeld om altruïsme te bevorderen. De curator, een gerespecteerd man, schakelt een PR-firma in om de nodige buzz te creëren rond de kunstinstallatie maar dit escaleert en brengt zowel de museumdirecteur als het museum in een existentiële crisis.
Donderdag 21/12: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Verborgen Verlangen

NP Verborgen Verlangen

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: 'Verborgen Verlangen', een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster. De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van 'Verborgen Verlangen' en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties. Want het boek wordt een echte bestseller en Louise ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louise's stijgende roem, start de strijd om erkenning... Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.
Woensdag 22/11: 19:30
Donderdag 23/11: 19:30
Vrijdag 24/11: 19:30
Zaterdag 25/11: 19:30
Zondag 26/11: 16:15 20:00
Maandag 27/11: 19:30
Woensdag 29/11: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Justice League

Justice League

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.
Woensdag 22/11: 15:15
Vrijdag 24/11: 21:15
Zaterdag 25/11: 21:15
Zondag 26/11: 17:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Vele Hemels Boven de Zevende

Vele Hemels Boven de Zevende

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Griet Op de Beeck is één van de meest gelezen auteurs in de Lage Landen. "Vele hemels boven de zevende" is haar debuutroman en wordt nu eindelijk verfilmd door Jan Matthys.
Woensdag 22/11: 19:30
Vrijdag 24/11: 19:15
Zaterdag 25/11: 19:15
Zondag 26/11: 18:00
Maandag 27/11: 19:30
Donderdag 30/11: 19:30
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Loving Vincent ** Kalliopee**
Kalliopee leden 1 euro korting

Loving Vincent ** Kalliopee**

Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen.De verschillende mensen (allemaal geschilderd door Van Gogh) die hij tijdens zijn reis ontmoet, hebben elk hun eigen verhaal. Het blijkt moeilijk de waarheid over de getroebleerde Vincent te achterhalen. Gaandeweg schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.
Donderdag 7/12: 20:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Gruwelijke Rijmen

Gruwelijke Rijmen

Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, groot-moeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Assepoester, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.
Zondag 17/12: 10:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Helden Boven Alles

Helden Boven Alles

De Helden winnen een snelheidsrecord met een cool bouwwerk en krijgen onder meer een reischeque waarmee ze naar de Ardennen trekken. Een week lang in een luxe spa resort; een ideetje van Sieg. Maureen vindt dit maar niets en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar de jongens zijn koppig. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar - en hun vriendschap - terug te vinden.
Woensdag 22/11: 14:00
Zaterdag 25/11: 15:15
Zondag 26/11: 15:15
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Het Tweede Gelaat

Het Tweede Gelaat

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier...
Vrijdag 24/11: 21:15
Zaterdag 25/11: 21:15
Zondag 26/11: 19:30
Vanaf 12 jaarOnline TicketDigitaal
Sinterklaas en het gouden hoefijzer

Sinterklaas en het gouden hoefijzer

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard Amerigo mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo een van zijn hoefijzers. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar gouden hoefijzers. Zonder de magische hoefijzers kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet doorgaan?
Woensdag 22/11: 14:00
Zaterdag 25/11: 14:00
Zondag 26/11: 14:00
Woensdag 29/11: 14:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
The Lego Ninjago Movie
vlaamse versie

The Lego Ninjago Movie

Zes ninja?s krijgen de taak om het eiland dat ze thuis noemen, Ninjago genaamd, te beschermen. ?s Nachts zijn het krijgers, die hun vaardigheden en geweldige voertuigen gebruiken om monsters en slechteriken te bestrijden. Overdag zijn het echter doodgewone tieners die vechten met hun grootste vijand: de middelbare school.
Zaterdag 25/11: 16:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal
Una Mujer Fantastica ** Kalliopee**
kalliopee leden 1 euro korting

Una Mujer Fantastica ** Kalliopee**

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie -die de relatie nooit heeft geaccepteerd- haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.
Donderdag 23/11: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Rintje

Rintje

Rintje is een ondeugend hondje dat samen met z'n vriendjes Tobias en Henriëtte al spelend de wereld ontdekt. Rintje gaat buiten spelen in de storm, hanteert de kappersschaar en helpt bij de boodschappen. Samen met z'n vrienden organiseert hij zelfs een circusvoorstelling. En op school staat hij met alle hondjes in de rij om een prikje te krijgen. Rintjes mama en oma staan altijd klaar om hun kleine rakker uit de nood te helpen. De avonturen van Rintje, gebaseerd op de boeken van Sieb Posthuma, zijn heel herkenbaar en begrijpelijk. Ze spelen zich af in prachtige handgemaakte decors, die aan de verhalen een gezellige, huiselijke sfeer verlenen. Bekend van Ketnet, met de stemmen van Jelle en Clara Cleymans, Jonas Geirnaert, Sien Eggers, Barbara Sarafian, Ivan Pecnik en Ini Massez.
Zondag 17/12: 10:00
Alle LeeftijdenOnline TicketDigitaal