Cinema Varietes

In Pyjama naar de cinema : Pluisje

In pyjama naar de cinema? Is het ook een droom van jou? Wel nu mag het ! Breng gerust een dekentje mee en geniet gezellig met je vrienden of familie van de film: Pluisje

De opbrengst van deze voorstelling gaat helemaal naar de Warmste week, ten voordele van : BEDNET !

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.

In Pyjama naar de cinema : Pluisje gaat door op zondag 16 december vanaf 10:00

Pluisje Durf te Vliegen

Pluisje Durf te Vliegen
Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Maar alles verandert wanneer Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.
Trailer
  • Alle Leeftijden Alle Leeftijden
  • Online Ticket Online Ticket
  • Digitaal Digitaal
  • Première: Woensdag 11 Juli
  • Duur: 1u23
  • Land: Ijsland, België (2018)

Programmatie Pluisje Durf te Vliegen

Zondag 16 December 10:00